Αποτελέσματα Β΄ κατανομής Πανεπιστημίου Κύπρου 2019-2020

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοινώνει πιο κάτω τα αποτελέσματα των Ελλαδιτών υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση στη Β’ Κατανομή για το ακαδημαϊκό έτος 2019/20.


    Φοιτητές οι οποίοι έχουν βελτιώσει τη θέση τους από την Β’ κατανομή και έχουν ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής:
Οι φοιτητές που έχουν ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής τους και βελτίωσαν τη θέση τους με βάση την κατανομή που φαίνεται πιο κάτω, δε χρειάζεται να προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες. Η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ. Θα πρέπει όμως είτε να εγγραφούν στα μαθήματα ηλεκτρονικά την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 σύμφωνα με το πρόγραμμα προσθαφαιρέσεων www.ucy.ac.cy/aasw  ή να προσέλθουν στα Γραφεία της ΥΣΦΜ, για να γίνει η αλλαγή στα μαθήματά τους.
    Φοιτητές οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά:
Όσοι έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με βάση την κατανομή που φαίνεται πιο κάτω, θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.ucy.ac.cy/aasw επιλέγοντας το σύνδεσμο ‘Κράτηση Θέσης’, από σήμερα Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019.
Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΥΣΦΜ, για να εγγραφούν στα μαθήματα.
Τα αποτελέσματα για εισδοχή στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cut.ac.cy/studies .
Πατήστε εδώ για να δείτε τις βάσεις εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με τη Β’ Κατανομή, καθώς επίσης όλες τις λεπτομέρειες για την αίτηση κράτησης θέσης, τη στέγαση και τη σίτιση .