Συµµετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών της ειδικής εξεταστικής περιόδου του Ιουνίου

Το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την Συµµετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις µαθητών που παραπέµπονται στην ειδική εξεταστική περίοδο του Ιουνίου: 

Σε συνέχεια της αριθ. πρωτ. Φ.251/63675/Α5/13-04-2017 εγκυκλίου της Διεύθυνσής µαςσας ενηµερώνουµε ότι: Οι µαθητές της Γ΄ τάξης Ηµερήσιου και Δ΄ Τάξης Εσπερινού Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ, που ύστερα από τις απολυτήριες (για τα ΓΕ.Λ.) ή τις απολυτήριες και πτυχιακές (για τα ΕΠΑ.Λ.) εξετάσεις 2017 της πρώτης εξεταστικής περιόδου παραπέµπονται στην ειδική εξεταστικήπερίοδο το δεύτερο δεκαπενθήµερο του Ιουνίου, δικαιούνται να λάβουν µέρος στιςπανελλαδικές εξετάσεις του Ιουνίου 2017 και εφόσον αποκτήσουν απολυτήριο ΓΕ.Λ. ήαπολυτήριο και πτυχίο ΕΠΑ.Λ. τον Ιούνιο του 2017 θα συµµετάσχουν στη διαδικασία επιλογήςγια εισαγωγή σε Σχολές, Τµήµατα ή εισαγωγικές κατευθύνσεις Τµηµάτων. Στην περίπτωση που οι ανωτέρω µαθητές δεν αποκτήσουν απολυτήριο ή απολυτήριο καιπτυχίο αντίστοιχα τον Ιούνιο, ύστερα από τις εξετάσεις της ειδικής εξεταστικής περιόδου τουΙουνίου, η συµµετοχή τους στις πανελλαδικές εξετάσεις θεωρείται άκυρη και αποκλείονται απότη διαδικασία επιλογής για την εισαγωγή στην τριτοβάθµια εκπαίδευση.  

Περισσότερα... https://e-employ.gr/el/epaggelmatikos-prosanatolismos/gia-mathites-goneis/artra-sep/item/1050-eidiki-exetastiki-iouniou